Самоаналіз освітньої діяльності

В листопаді-грудні 2020 року ТОВ “Новоселицький професійно-технічний аграрний ліцей” проходить атестаційну експертизу закладу на право провадження освітньої діяльності у сфері професійно-технічної освіти з професій 7133.”Штукатур” та 7132.”Лицювальник-плиточник”.

Був проведений самоаналіз освітньої діяльності слухачів з професій.

Для оволодіння теоретичними знаннями обладнано навчальні кабінети, які забезпечені наочними зразками, макетами, моделями, підручниками, необхідною методичною та довідковою літературою.  Викладачами та майстрами виробничого навчання розроблена необхідна навчально-плануюча документація та комплексно-методичне забезпечення: поурочно-тематичні плани, переліки навчально-виробничих робіт,  інструкційні картки, завдання для виконання пробних кваліфікаційних робіт, дидактичні засоби навчання,   презентації та відеофільми з професій.

Заняття проводять досвідчені викладачі та майстри виробничого навчання, які мають відповідну фахову освіту.

Для проходження атестації з професій “Штукатур” та “Лицювальник-плиточник”учні виконують завдання комплексних кваліфікаційних завдань з теоретичної частини.

За участі представника ТОВ “Імперія Буд” учні виконують комплексі кваліфікаційні завдання з практичної частини з професій “Штукатур” та “Лицювальник-плиточник”.

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.